1 post
 • images/deelname/3kleurenverhaal.jpg
  Een verhaal geschreven in maximaal 300 woorden waarbij 3 kleuren een rol spelen. De schrijver bepaalt zelf de kleuren. Het is echter niet de bedoeling om een kleur sec alleen als kleur te gebruiken maar ook als bv begrip, symbool of gemoedstoestand (Een blauwtje lopenZich groen en geel ergeren, wit wegtrekken, etc) .
  5 gepubliceerde inzendingen
 • SF & Fantasy
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Antivaccist

Publicatie op: 04-08-21

'Ik ontvang graag feedback'

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Antivaccist

137 Hits.
Venlo, 2033
 
'Goedenavond. Ambulancezorg RAVU. Bent u dienstdoende vanavond? Wij zijn op weg naar de acute opname met een code rood. Een verwarde man van begin vijftig. Hij draagt een antivaccinatiepenning en wij hebben hem van straat geplukt omdat hij voor nogal wat ophef heeft gezorgd. Hij verkondigde op het schoolplein van zijn dochter dat onaantastbaarheid van het lichaam ons grondrecht is. Hij schijnt hoog van de toren te hebben geblazen met uitspraken als "het primaire preventiebeleid van de overheid bij COVID-344 een aantasting van onze integriteit is". Het is ongehoord! Zowel ouders als kinderen waren behoorlijk ontdaan, kan ik u zeggen. Dit is een man met levensgevaarlijke opvattingen.' vervolgt de ambulancebroeder. 
'Omdat hij, zonder hand-, mond en oogbescherming toenadering zocht bij omstanders is direct 112 gebeld. Hij heeft van ons direct uiteraard direct een injectie rustgevende medicatie gekregen. U mag het stokje vanaf nu van ons over nemen.'
 
'Zo'n zilveren antivaccinatiepenning? Die heb ik in geen jaren meer gezien. Het bestaat nog, kennelijk. Ons psychiatrisch ziekenhuis heeft echter streng antigedoogbeleid bij niet gevaccineerden. Zij worden allen geweerd. Dus ik heb geen bed voor meneer, helaas.'
 
'Tjongejonge, dan bent u al de derde instelling in de regio die zijn deuren gesloten houdt. Wie neemt gevalletjes zoals deze nog wel op dan?'
'Meneer, mag ik u een advies geven? U heeft ontzettend goed voorwerk gedaan. Maar breng deze man in zoverre in slaap dat het zwart wordt voor zijn ogen. U kunt veel problemen krijgen met "dit soort gekken" wanneer u later herkend zou worden. Dien hem vervolgens een vaccinatie toe. Mét vaccinatiebewijs hebben wij namelijk plek zat voor de arme stakker!'
 
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

04.08.21
Feedback:
Hartstikke goed geschreven, Louisa!
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
Voorbereidingsmanagement
434
Lezen?
55 woordenverhaal
Life hammer?
434
Lezen?
55 woordenverhaal
Halve smart
385
Lezen?