Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Domper
Inzendingen: 800
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Domper
© Roel Slabbinck op .
Aantal hits: 156
Als wou hij niet betrapt worden, keek hij links, rechts, tussen de rekken.
Hij plukte het boek - zijn boek - van tussen de andere auteurs wier naam met een S begon. Aan de stugheid en onwil van de kaft om zich te openen, voelde hij dat in die twee jaar nog niemand het had gelezen.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Domper"

Geschreven door Roel Slabbinck . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
15.10.20
Feedback:
Zeker, ook ik vond dit een leuke situatieschets. Wel heb ik bezwaar tegen jouw gebruik van 'wiens'. Bij terugwijzing naar 'auteurs' moet je gebruik maken van het woordje wier (niet alleen vrouwelijk, maar ook meervoud). En misschien zou je 'naam' kunnen vervangen door namen (of nog beter: achternamen). Mocht je in plaats van wier liever van wie de schrijven, dan kan het overbodige 'stugheid en' zonder probleem weggelaten worden. Ik hoop, dat je mijn opbouwend bedoelde kritiek nuttig vindt en niet als een domper beschouwt.
Grammatica & Spelling:
Voldoende
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Roel Slabbinck 26.10.20
    Dank je Hans. Terechte opmerking en inmiddels gecorrigeerd. Je kritiek waardeer ik bijzonder. Bedankt ook voor het meedenken.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !