Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Hervonden jeugd
Inzendingen: 797
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Hervonden jeugd
© Eelco Visser op .
Aantal hits: 85

Mijn lijf schiet heen en weer op de roeibank. Eindelijk heb ik een sport gevonden waarbij het geluid van mijn krakende gewrichten niet te horen is. Ik voel mij jaren jonger. Nu nog mijn gezicht verbouwen, dan roei ik een mooie toekomst tegemoet en kan ik weer jaren mee. Althans, dat denk ik. 

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Hervonden jeugd"

Geschreven door Eelco Visser . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
06.01.21
Feedback:
Ha, humor van de bovenste plank.
De halve wereld zal tijdens deze coronatijd(en) zich tientallen jaren ouder voelen -en er ook zo uitzien. Het gaat onw werkelijk niet in de koude kleren zitten!
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !