Skip to main content

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
23-08-2023

Hits

495 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  25.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Leuk om te lezen. Vooral die 53 graden. Niet voor het eerst vallen er mussen van het dak. Soms bekruipt mij ook de vraag: heb ik dit nu zelf net bedacht of ooit ergens gelezen?
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  24.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Aardig, maar doet me sterk denken aan mijn eigen korte verhaal 'Niet te geloven' van 4 maart 2022. Een soort verkorte versie ervan. De laatste zin, over de queers, vind ik wat flauw.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • lars tanesy 24.06.22
   Ik heb jouw verhaal niet gelezen, maar wist op voorhand dat het idee van een toekomstig journaal niet origineel was: heb in 1987 in een muziektijdschrift eens het jaaroverzicht van 1988 gelezen en er is ook een film van jaco van dormael waarin wordt teruggeblikt op een toekomstig verleden. Is dus gewoon een veelbeproefd concept, maar het gaat om de inhoud
   • Ewald Hagedorn 24.06.22
    Ik doelde beslist niet op de originaliteit ervan, maar inhoudelijk,de aard van de fictieve, tamelijk onzinnige berichtgeving. Daar zie ik een overeenkomst. Overigens, ik beschuldig u zeker niet van jatwerk of iets dergelijks. Mijn eigen verhaal was trouwens niet per se een toekomstig journaal, maar een journaal vol onzin-berichtgeving.
  • lars tanesy 24.06.22
   ook in veel sf-verhalen wordt teruggeblikt op een toekomstig verleden. Er is niets origineel aan deze stijl, niet bij mij, niet bij jou
  • lars tanesy 24.06.22
   ik heb zonet jouw verhaal voor de eerste keer gelezen, en moet toegeven dat er zelfs inhoudelijk veel gelijkenissen zijn met het jouwe, bv. grensoverschrijdend gedrag en weerbericht (al is dit eigen aan een journaal) maar eerlijk: het is toeval
   • Ewald Hagedorn 24.06.22
    Mijn vorige reactie had ik abusievelijk bij een ander verhaal geplaatst. Door de redactie is dat gecorrigeerd. En inderdaad Lars, dergelijke overeenkomsten berusten meestal op toeval, dit komt vaker voor.
 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.