Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Inzendingen: 799
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Kijk niet
© Meisje M op .
Aantal hits: 245
Het is een zomerse dag. Een meisje ligt op haar rug in het lange gras naar de lucht te kijken. Ik plof naast haar neer en vraag: "Wat zie je?" Ze sluit haar ogen. Een stilte volgt. Ik vraag het haar nog een keer. “Het verleden" zegt ze, “maar het is geen aanrader.”
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Kijk niet"

Geschreven door Meisje M . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
13.08.20
Feedback:
Goed geschreven, Meisje M.
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Meisje M 13.08.20
    Heel erg bedankt!
  • Meisje M 13.08.20
    Ik wilde u nog even extra bedanken, omdat u voor mij opkwam. Ik waardeer het enorm. Het is echt ontzettend aardig, ik heb heel veel respect voor u. Bedankt!
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !