Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Inzendingen: 797
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Opklaring
© Eelco Visser op .
Aantal hits: 313

Om te onthouden. De lucht klaart op nu de wereld in de greep is van het coronavirus. De afname van verkeersstromen heeft een gunstig effect op de luchtkwaliteit. Dit is een indicatie dat niet alleen de industrie en landbouw maar wel degelijk ook gemotoriseerd verkeer en luchtvaart grote invloed hebben op de CO2 uitstoot. 

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Opklaring"

Geschreven door Eelco Visser . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
02.04.20
Feedback:
Beste Eelco, met alle respect (ik bewonder je schrijfstijl en geef er meermaals goeie kritiek op), maar mij lijkt dit eigenlijk geen verhaal.
Ik vind het wél een onderwerp waar een column over geschreven kan worden.
  • Lezenswaardig:
    40%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Eelco Visser 02.04.20
    Dank voor de reactie. Je hebt gelijk, het is geen verhaal. Soms komen teksten door eigen toedoen op de verkeerde plek terecht. Ik zal voortaan opletten
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !