Skip to main content

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
18-11-2023

Hits

526 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  20.07.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ha Lars, nog hartelijk dank voor je kritische kanttekeningen bij mijn vorige inzending. In ruil daarvoor hier mijn commentaar op Sociale vrouwen (waarmee je liefdeszusters schijnt te bedoelen- niet te verwarren met liefdezusters): Ik verbaas me erover, dat je in het eerste deel van je tekst in de onvoltooid verleden tijd schrijft en in het tweede in de onvoltooid tegenwoordige tijd. Is dat opzettelijk gebeurd? In de 3e regel gebruik je een niet-bestaande uitdrukking: langspasseren. Passeren is volgens mij voldoende. (Vergelijk optelefoneren in plaats van telefoneren.) De slotsom is mij niet geheel duidelijk: Zijn prostituees sociaal, omdat ze ook geld van gehandicapten accepteren? En als de rolstoel van een klant is, hoe verplaatst die zich dan binnen het etablissement? Drie welverdiende sterren voor het genoegen om met jou van gedachten te wisselen plus alvast eentje voor je volgende verhaal.
  Show more
  1 van de 2 lezers vond deze review nuttig
  • Lars Tanesy 20.07.22
   Of sekswerkers voor gehandicapten sociaal zijn? De civilisatiegraad van een samenleving hangt samen met de manier waarmee ze omgaan met gehandicapten. De neanderthalers, die hun gehandicapten samen met de rest van de nederzetting een begraafplaats gaven, stonden dus verder dan de nazi's, die gehandicapten massaal vermoordden.
 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.