Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Inzendingen: 801
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Vlinder
© Minda Peik op .
Aantal hits: 186
Haar kleine voeten rennen over het bedauwde gras, het zachte maanlicht verlicht haar pad. Vlinders vliegen voor haar op, hun vleugels verdwijnen in de nacht. Een valt op, zo anders dan de anderen, met vleugels zo licht als de maneschijn zelf. Ze strekt zich naar hem uit, maar nooit zal hij zich laten vangen.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Vlinder"

Geschreven door Minda Peik . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
02.09.20
Feedback:
Ook deze vind ik mooi, het verhaaltje heeft sfeer. Alleen: wat voor vlinders vliegen er in de nacht? En waarom laat die ene zich niet vangen? Ik mis hier iets!
  • Lezenswaardig:
    60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !