1 post

Wat doe ik hier?

391 Hits.
Deze vraag spookt door mijn hoofd, elk lesuur, het hele jaar. Ik let niet op, je wordt boos. Ik droom steeds verder weg tot ik het antwoord plots besef. Je hoeft me er niet uit te sturen; ik loop vrijwillig weg. Ik heb hier niks meer te zoeken. Ik ben volwassen.

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel Meisje M:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

05.08.20
Feedback:
Je hebt een momentopname van je gedachtenstroom beschreven, en dat heb je goed gedaan, maar eigenlijk heeft je stukje weing van een verhaal, nietwaar? Er gebeurt niet echt iets.

Je eerste stukje (De rode koffer) heb ik nu pas gelezen. Ik heb heel weinig verhalen uit deze wedstrijd gelezen, gewoon omdat ik economisch met mijn tijd moet omspringen. Ik lees in het algemeen heel selectief. Het is dus eerder toevallig dat ik jouw bijdrage heb gelezen. Naderhand speet het me dat ik het niet vroeger had gelezen, ik was te laat om een waardering te geven. Ik had namelijk luid willen applaudisseren.
 • Waardering
  60%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
 • Meisje M 05.08.20
  Wauw! Ik ben echt sprakeloos. Ik ben erg onzeker over mijn verhalen, ik ben ook pas net begonnen met überhaupt nadenken over schrijven. Wat u mij hierboven vertelt (en het andere commentaar) is echt ontzettend handig. Ik heb tranen van blijdschap in mijn ogen. Serieus. Nog nooit heb ik een verhaal gelezen of geschreven van 55 woorden. Dit was dus om uit te proberen. Ik heb overigens ook nog nooit een echt verhaal geschreven zoals de rode koffer. U hebt een meisje van 16 ontzettend geholpen!
04.08.20
Feedback:
Heel leuk en krachtig.
 • Waardering
  80%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
04.08.20
Feedback:
Origineel!
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Meisje M 04.08.20
  Onwijs bedankt! Dit is echt het mooiste compliment wat ik kan krijgen als jonge wannabe schrijfster!
  • Meisje M 05.08.20
   @Ingrid Wauw! Super bedankt! Dit is eigenlijk dagelijkse filosofie voor mij... Het komt met vlagen. Dit was geschreven in een kwartiertje.
  • Ingrid Karsten 05.08.20
   @Janneke ik vind dit een mooi stukje filosofie en ik vraag me af hoe je dat gedaan hebt! Ik krijg het zelf niet voor elkaar om zo'n mooie verhalen te schrijven
  • Janneke De Leeuw van Weenen 05.08.20
   Ga zo door!

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Kijk niet
381
Lezen?
55 woordenverhaal
Prikkeldaad
333
Lezen?
55 woordenverhaal
Pijnlijke vlucht
291
Lezen?