Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Inzendingen: 797
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Wat doe ik hier?
© Meisje M op .
Aantal hits: 251
Deze vraag spookt door mijn hoofd, elk lesuur, het hele jaar. Ik let niet op, je wordt boos. Ik droom steeds verder weg tot ik het antwoord plots besef. Je hoeft me er niet uit te sturen; ik loop vrijwillig weg. Ik heb hier niks meer te zoeken. Ik ben volwassen.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Wat doe ik hier?"

Geschreven door Meisje M . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
05.08.20
Feedback:
Je hebt een momentopname van je gedachtenstroom beschreven, en dat heb je goed gedaan, maar eigenlijk heeft je stukje weing van een verhaal, nietwaar? Er gebeurt niet echt iets.

Je eerste stukje (De rode koffer) heb ik nu pas gelezen. Ik heb heel weinig verhalen uit deze wedstrijd gelezen, gewoon omdat ik economisch met mijn tijd moet omspringen. Ik lees in het algemeen heel selectief. Het is dus eerder toevallig dat ik jouw bijdrage heb gelezen. Naderhand speet het me dat ik het niet vroeger had gelezen, ik was te laat om een waardering te geven. Ik had namelijk luid willen applaudisseren.
Grammatica & Spelling:
Goed
 • Lezenswaardig:
  60%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
 • Meisje M 05.08.20
  Wauw! Ik ben echt sprakeloos. Ik ben erg onzeker over mijn verhalen, ik ben ook pas net begonnen met überhaupt nadenken over schrijven. Wat u mij hierboven vertelt (en het andere commentaar) is echt ontzettend handig. Ik heb tranen van blijdschap in mijn ogen. Serieus. Nog nooit heb ik een verhaal gelezen of geschreven van 55 woorden. Dit was dus om uit te proberen. Ik heb overigens ook nog nooit een echt verhaal geschreven zoals de rode koffer. U hebt een meisje van 16 ontzettend geholpen!
  • Meisje M 06.08.20
   @lieven vandekerckhove Dat hoop ik?
  • lieven vandekerckhove 06.08.20
   @Meisje Een ontkiemend talent dus
  • Meisje M 05.08.20
   @lieven vandekerckhove Ja, hoezo?
  • lieven vandekerckhove 05.08.20
   Ben je echt 16?
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !