Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Nieuw! Verhaal in 6 woorden

6woordenIn de rubriek 'Suggestie voor Schrijfactiviteit' is het voorstel gedaan om ook op Schrijverspunt een mogelijkheid toe te voegen als schrijfactiviteit voor Six Word Stories.
 
De redactie van Schrijverspunt heeft besloten dit voorstel over te nemen en je kunt nu dus meedoen aan Verhaal in 6 woorden zoals wij het op Schrijverspunt noemen. Meedoen is mogelijk voor leden. Lid worden is gratis.
Je kunt deze nieuwe schrijfactiviteit vinden in het menu bij schrijfactiviteiten.
 
Heb je ook een suggestie voor een nieuwe schrijfactiviteit?
klikhier
HITS

161

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)