Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Vakantieverhalen

Redactie Schrijverspunt
Hekeldicht
Vakantieverhalen die de moeite van het lezen waard zijn. Ze hoeven niet waar gebeurd te zijn maar vooral de lezer boeien, op het verkeerde been zetten, amuseren, etc.
"Een vakantieverhaal moet de lezer uitnodigen die plek te gaan bezoeken, óf hem ervan overtuigen daar nooit heen te willen. Als je alleen beschrijft wat je aantreft, en als dat toch al niet om over naar huis te schrijven is, waarom zou je dan een verhaal maken.” Aldus Kees van Kooten. Een vakantieverhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal.
 
Schrijf jouw vakantieverhaal of lees een vakantieverhaal van een van de andere leden.
 
De vakantieverhalen zijn te vinden in de rubriek Schrijfactiviteiten (zie menu).
RATING

5

STEMMEN

1

HITS

343

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)