Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij

We helpen je graag verder met je boek(-en)

Van manuscript tot boekwinkel is het mogelijk om Schrijverspunt Clusteruitgeverij om hulp te vragen. Voor de meeste zaken hebben we zelf de deskundigheid en ervaring in huis en anders weten we de juiste mensen te vinden. Dit is de webshop met alle mogelijkheden.

Om een keuze te kunnen maken, eerst inloggen s.v.p.!

Alle prijzen zijn incl. BTW.

Inhoud van je winkelwagen...

Nog geen bestelling...
  • Home
  • Aanmelden als deelnemer Clusteruitgeverij

Aanvragen van een ISBN

€ 20,00 (€ 16,53 excl. BTW)

ISBN staat voor International Standard Book Number. Het is een unieke identificatie waarmee een uitgave vindbaar is voor (online) boekhandels en bibliotheken.
 
Door het registreren van een ISBN zorg je ervoor dat alle informatie over je boek bij elkaar blijft: van titel, auteur, verschijningsdatum tot cover en flaptekst. Door deze unieke identificatie kan er geen misverstand ontstaan in de communicatie rond jouw titel.
Met het ISBN kunnen boekhandels, webshops en bibliotheken je boek snel en gemakkelijk vinden. Wordt het boek uitgegeven via CB, dan kunnen 2500 boekverkopers je boek direct bestellen. Kortom, een ISBN maakt jouw uitgave uniek, herkenbaar en vindbaar.
 
Deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij kunnen een ISBN aanvragen onder de eigen uitgever-/imprintnaam met gebruikmaking van de prefix van Schrijverspunt.

Enkele aandachtspunten:
  • Een ISBN regelt géén auteursrechten
  • Iedere verschijningsvorm krijgt/heeft een eigen ISBN. Geef jij jouw boek uit als paperback, maar ook als hardcover, dan krijgen deze twee versies ieder een eigen ISBN. Hetzelfde geldt als je van je boek een e-boek of een luisterboek maakt.
  • Van het ISBN-nummer kun je een EAN-barcode voor je boek maken en op je boek (laten) aanbrengen.

Bureau ISBN beheert de toepassing van het ISBN voor titels van in Nederland en Vlaanderen gevestigde uitgevers. De kerntaak is de bibliografische registratie van alle titels met een ISBN binnen het werkgebied Nederland en Vlaanderen.

Alleen deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij kunnen gebruik maken van deze mogelijkheid!


Voor het aanvragen van een ISBN vragen we u ook om de NUR-code van het boek aan te geven.


klikhierbutton
om de juiste NUR-code te kiezen (je kunt dan een overzicht downloaden)! De te downloaden NUR lijst kun je opslaan en eventueel later opnieuw gebruiken.

Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...