Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij

We helpen je graag verder met je boek(-en)

Van manuscript tot boekwinkel is het mogelijk om Schrijverspunt Clusteruitgeverij om hulp te vragen. Voor de meeste zaken hebben we zelf de deskundigheid en ervaring in huis en anders weten we de juiste mensen te vinden. Dit is de webshop met alle mogelijkheden.

Om een keuze te kunnen maken, eerst inloggen s.v.p.!

Alle prijzen zijn incl. BTW.

Inhoud van je winkelwagen...

Nog geen bestelling...
  • Home
  • Aanmelden als deelnemer Clusteruitgeverij

Ontwerp van een vrije boekcover

€ 97,50 (€ 80,58 excl. BTW)

Bij het ontwerpen van een cover komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Om te beginnen moet je rekening houden met de rugdikte. Verder dient op de achterkant van de cover een barcode geplaatst te worden. De cover dient van een correct formaat te zijn. Afbeelding minimaal 300DPI. Etc. etc. Het is mogelijk om dat zelf te doen, maar dan moet het eindresultaat ook voldoen aan de aanleverspecificaties van het CB of de drukker. Wil of kun je niet alles zelf doen dan hoeft het afwerken en/of ontwerpen niet duur te zijn door gebruik te maken Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij maakt gebruik van ervaren cover ontwerpers die een professionele cover maken voor een aantrekkelijke prijs!

Bij het ontwerp gaat men met jouw ideeën aan de slag en voert men uiteraard net zo veel correctie-rondes uit tot je helemaal tevreden bent. Het is immers jouw boek, jouw levenswerk en dat moet helemaal naar jouw specifieke wens ontworpen worden! Mogelijk kun je gebruik maken van rechtenvrije foto's en afbeeldingen, natuurlijk mag je ook je eigen afbeeldingen aanleveren.

Door een bestelling te plaatsen krijgt ook jouw boek een professionele cover naar wens!

Nadat we de bestelling, resp. de betaling hebben ontvangen nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en gaan we aan de slag.

Als je ook een barcode op je boek wilt is dat vanzelfsprekend mogelijk, zonder meerkosten, maar dien je zelf wel te zorgen voor een ISBN van je boek.Indeze webshop is het ook mogelijk om eenvoudig een ISBN voor je boek aan te vragen.

korting

Deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij ontvangen automatisch 10% korting door eerst in te loggen bij Schrijverspunt!

Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...