Cursus & opleiding schrijven

Schrijven is een hobby voor sommigen die redelijk overweg kunnen met de Nederlandse taal. Maar wil je je eigen schrijverskwaliteiten verbeteren dan is de deelname aan een voor jou passende cursus of opleiding zeker te overwegen.

Wil jij perfect Nederlands schrijven?!

Volg dan nu de erkende opleiding correct Nederlands schrijven en spellen van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode heb je het Nederlands erg snel onder de knie!

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle taalkundige met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om goed Nederlands te kunnen schrijven.

Beheers de Nederlandse taal

Ben je pas in Nederland komen wonen en wil je op je eigen tempo de Nederlandse taal onder de knie krijgen? Of wil je gewoon beter worden in het schrijven van onze prachtige taal? Schrijf je dan in voor onze cursus Correct Nederlands schrijven en spellen. Je wordt begeleid door een specialist op het gebied van de Nederlandse taal. Je leert alles over: correct werkwoorden vervoegen, het verschil tussen sterke en zwakke werkwoorden, het voltooid deelwoord, bijvoeglijke naamwoorden, zinsontleding, werkwoorden vervoegen in de tegenwoordige, verleden en toekomstige tijd en het correct gebruik van leestekens.

Taal is belangrijk!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie.

Meer informatie of aanmelden? KLIK HIER

RATING

STEMMEN

HITS

4849

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE