Cursus & opleiding schrijven

Schrijven is een hobby voor sommigen die redelijk overweg kunnen met de Nederlandse taal. Maar wil je je eigen schrijverskwaliteiten verbeteren dan is de deelname aan een voor jou passende cursus of opleiding zeker te overwegen.

Wil jij creatief leren schrijven?

Heb je altijd al willen schrijven? Ben je op zoek naar een leuke hobby of juist naar een verrijking? Dan past de cursus Creatief Schrijven perfect bij jou. Deze schrijfcursus is voor iedereen die graag wil schrijven, maar niet weet waar te beginnen of moeilijk inspiratie vindt. Tijdens de cursus leert blogster Lianne van ‘The Self Help Hipster’ jou de ins & outs van het creatief schrijven. Je leert inspiratie op te doen, maar ook bewuster in het leven te staan, omdat alles wat in je leven gebeurt een bron van inspiratie kan zijn. Enthousiast? Lees dan snel verder!

Is deze cursus iets voor mij?

De cursus Creatief Schrijven is voor iedereen die wil schrijven, maar niet weet waar te beginnen of het moeilijk vindt inspiratie op te doen.

Creatief leren schijven - dit komt erbij kijken

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens deze creatieve schrijfcursus leer je hoe je inspiratie en onderwerpen vindt. Je gaat aan de hand van verschillende opdrachten aan de slag met jouw eigen schrijfstijl. Je leert hoe je met details je teksten nog krachtiger en levendiger maakt en hoe je je werk upgradet van een eerste versie naar een eindversie. Ook is er aandacht voor het inbouwen van een schrijfroutine in jouw leven. Dit zodat je, ook na de cursus Creatief Schrijven, kunt blijven genieten van het schrijven!

Studieprogramma

In deze cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Inspiratie en bewustwording
  • Vind je eigen schrijfstijl
  • Show, don’t tell’. Leer hoe je met details je schrijven nog krachtiger en levendiger kunt maken!
  • Editen/aanpassen: van een eerste versie naar een eindversie
  • Volhouden en een schrijfroutine

Studeren op jouw moment

Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Je kiest zelf je startdatum en kunt uit verschillende studietempo’s kiezen. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Je kunt de online leeromgeving overal gebruiken, dus of je nu thuis op de bank studeert, of met mooi weer in het park; je studeert altijd op jouw moment.

Persoonlijke begeleiding

Naast het flexibel studeren staat persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel. Je docent kun je benaderen met al jouw vragen over de lesstof. Daarnaast staat jouw persoonlijke mentor iedere werkdag voor je klaar voor niet-inhoudelijke vragen over je studie, bijvoorbeeld over je studieplanning of het inleveren van opdrachten.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het volgen van deze creatieve schrijfcursus is geen vooropleiding nodig. Iedereen die de Nederlandse taal beheerst, kan de cursus Creatief Schrijven volgen.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Creatief Schrijven afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Creatief schrijven 1391

Studietempo in maanden4 Maanden6 Maanden *8 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 134,50 € 89,75 € 67,25
Nu met 50% korting € 67,25 € 44,88 € 33,63
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken.

KLIK HIER voor meer informatie of om je aan te melden!

RATING

STEMMEN

HITS

2525

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE