Cursus & opleiding schrijven

Schrijven is een hobby voor sommigen die redelijk overweg kunnen met de Nederlandse taal. Maar wil je je eigen schrijverskwaliteiten verbeteren dan is de deelname aan een voor jou passende cursus of opleiding zeker te overwegen.
Moet elke tekst raak zijn? Leer dan nu (in je eigen omgeving en in het tempo dat jou past) hoe je een column schrijft.
Een goede column is bondig, puntig en uitdagend van karakter en daardoor dwingt het schrijven ervan overbodige franje te schrappen en na te denken over hoe je de lezer kunt prikkelen.

schriftelijke cursus
TekstFontein heeft een cursus columns schrijven ontwikkeld, waarin je alles over dat schrappen en prikkelen te weten komt, ontdekt waaraan een goede column moet voldoen, wat ‘show don’t tell’ is, hoe je dat kunt gebruiken en hoe je van muggen olifanten maakt. Aan de hand van het uit twee modules bestaande lesmateriaal leer je – wanneer het jou uitkomt en in jouw eigen tempo – hoe je columns schrijft die de lezer raken. Beide modules bevatten lees- en schrijfoefeningen, waarin de focus op het schrijven van columns ligt. Al lezend én schrijvend ontdek je wat je weg kunt laten en juist toe moet voegen om de aandacht van je lezer te grijpen en vast te houden.

beter leren schrijven
Deze schrijfcursus is niet alleen perfect voor wie wil leren hoe je een goede column schrijft. Al jouw verhalen, artikelen en (web)teksten zullen straks profijt hebben van wat je tijdens deze schriftelijke cursus leert.

gratis kennismaken of meteen inschrijven
Wil je graag weten wat je van deze cursus kunt verwachten? Vraag dan het gratis kennismakingspakket (met een korte proefles) aan. Meteen inschrijven kan uiteraard ook. Gebruik daarvoor deze link.

RATING

5.0

STEMMEN

1

HITS

5065

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE