Cursus & opleiding schrijven

Schrijven is een hobby voor sommigen die redelijk overweg kunnen met de Nederlandse taal. Maar wil je je eigen schrijverskwaliteiten verbeteren dan is de deelname aan een voor jou passende cursus of opleiding zeker te overwegen.

Een nieuwe start als schrijver van kinderverhalen!

Droom jij ook van een succesvolle carrière als kinderverhalenschrijver? Volg dan nu de erkende opleiding Kinderverhalen schrijven van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol kinderverhalenschrijver.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle kinderverhalenschrijver met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en/of zelfstandig ondernemer.

Maak van je hobby je beroep

Zit jij vol fantastische verhalen en zou je die het liefst op een professionele manier wereldkundig maken? Kijk dan een naar onze opleiding Kinderverhalen schrijven. Je studeert op je eigen tempo en je wordt begeleid door een ervaren schrijver. Je leert hoe je inspiratie krijgt en omzet naar een verhaal, hoe je boeiende personages creëert, en hoe je uiteindelijk je verhalen kunt publiceren. Zet vandaag de eerste stap en maak van je hobby je beroep! Word schrijver!

Kinderverhalenschrijver is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime zzp’er bij de Kamer van Koophandel.

Belangstelling?

klikhierom je aan te melden of voor meer informatie.

RATING

1.0

STEMMEN

1

HITS

2403

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 1 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE