Uitleg schrijverspunt

De menubalk

Op alle pagina's is bovenaan een menubalk te vinden. In de menubalk vind je de belangrijkste rubrieken. Door, met de cursor naar een van deze rubrieken te gaan krijg je de links naar onderwerpen binnen die rubriek te zien. Door daar op te klikken kom je op de betreffende pagina. Op elke pagina zijn vaak weer extra mogelijkheden te vinden.

In de menubalk is ook altijd dit icoontje  te vinden. Door daar op te klikken kom je op de homepagina.

Op elke pagina is rechts, bovenin, in het menu een zoekfunctie te vinden. Zoek je een schrijver, artikel of wat dan ook dan is het handig om hier gebruik van te maken. Typ dan een of meerdere kernwoorden in de zoekfunctie. ENTER... en dan verschijnen de gevonden mogelijkheden.

Na het inloggen is in de menubalk ook je persoonlijk menu te vinden. In je persoonlijk menu zijn links te vinden om uit te loggen, maar bv ook naar je persoonlijk profiel of deze pagina.

Belangrijke algemene rubrieken zoals contact en privacy zijn altijd onderaan elke pagina te vinden.

Commentaar toevoegen en een waardering geven.

Door eerst in te loggen kun je bij vrijwel elk artikel, verhaal, blog, gedicht, etc. een reactie toevoegen. Schriftelijk commentaar kan soms anders overkomen dan de bedoeling is. Dat vraagt van iedereen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar. Commentaar is om een ander te helpen, niet om jezelf te profileren.
NB: Commentaren zonder directe relatie met het onderwerp zijn niet toegestaan. De mogelijkheid voor commentaar, resp. een reactie kun je onder een artikel, c.a. vinden, resp. lezen.

Bij de schrijfactiviteiten kun je  naast een persoonlijk commentaar ook een waardering geven voor het artikel Breng s.v.p. een stem uit  door op de gewenste (1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering). Periodiek verwijderen we inzendingen met een lage waardering en door jouw stem heb je mede invloed op de inhoud van Schrijverspunt.

Spreekt een artikel je aan dan nodigen we je ook graag uit om het betreffende artikel te delen op de sociale media. Onder een artikel is die mogelijkheid beschikbaar.
 
Schrijverspunt wil een 'veilige' omgeving bieden voor feedback e.d. Indien leden zich niet houden aan de aangegeven gedragscode of anderszins, naar mening van de redactie, ongepast reageren of de normale fatsoensnormen negeren zal Schrijverspunt als uiterste maatregel een account blokkeren.

Vragen of contact

SchrijverspunthomeZijn zaken op onze website je niet duidelijk dan heb je een aantal mogelijkheden:
  • Je kunt eens rondkijken bij onze veelgestelde vragen (FAQ). Deze mogelijkheid is altijd te vinden onderaan op elke pagina.
  • Je kunt ons een email sturen Deze mogelijkheid is ook altijd, bij contact, te vinden onderaan op elke pagina.
  • Hits: 1537