Voor schrijvers, door schrijvers
296 publicaties

Ook jouw artikel is welkom en meedoen is gratis.

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

130 Hits

Publicatie op:
10 minuten gesprek #hondenleven
Of je het gelooft of niet, ik heb zo af en toe met de dame van de hondenuitlaatservice een 10 minuten gesprekje over Sam.

Overdreven zou je denken, echter wordt mij waardevolle informatie verschaft over het gedrag van mijn hond in de roedel.

Want een roedel is het. Ik heb niets meer dan lof en diep respect voor deze dame. Zij heeft een prachtig bedrijf waar ze vijf dagen in de week, twee keer per dag met hart en ziel een stuk of 12 honden tegelijkertijd uitlaat.

Als een ware Caesar Milan, je weet wel die van National Geographic, begeleidt zij de honden zo’n anderhalf uur door de natuur. Elk exemplaar van deze natte neuzen met hun eigen temperament en willetje.
 
Enfin, het 10 minutengesprek. Sam is populair in de roedel en gaat zich daardoor steeds zekerder voelen. Of ik dat zelf ook merk. ‘’Mwah, het was me nog niet zo opgevallen’’, mompel ik. Daar waar hij eerst honden die willen klieren links liet liggen, laat hij nu merken dat hij hier niet van gediend is. Dit kan tot conflict leiden en dat is niet de bedoeling.
 
Ik heb daarom voor komend weekend een serieus gesprek met Sam op de planning over ‘laten weten wat je wilt’ op een effectieve manier. Eerst maar eens horen wat hij er zelf van vindt...
 
#hondenleven

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "10 minuten gesprek #hondenleven"

05.12.20
Feedback:
10 minuten gesprek over de hond: hilarisch!
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig