Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

351 Hits

Publicatie op:
7 april 2020

 Na de groene opening ook een slot in het groen. Niet alleen maandag maar ook nog het begin van de nieuwe week en een zonnige dag. Dinsdag belooft in elk geval een zonnige dag te worden.

 De opening is ook vandaag in het groen.

 Bij sommige aandelen is het MA-30 alweer in de koersgrafiek, de bars, te zien en een kruising met het MA-10 in opwaartse richting staat gelijk aan een ondubbelzinnig koopsignaal. Mocht het herstel zich doorzetten, regent het straks koopsignalen! Met een positieve berichtgeving over het corona-virus en nog wat zonnige berichten gaat het met de beurs ook de goede kant op wat weer meer beleggers aan zal trekken.

 Ook het volume trekt weer wat aan wat de bevestiging is van de hogere koersen. We zijn er nog lang niet maar Rome is tenslotte ook niet in één dag gebouwd. Al met al, het gaat de goede kant op!

 Uitschieters vandaag: ING met maar liefst 11% en dat is natuurlijk erg veel voor 1 dag dus kijken of ze dat vast kunnen houden.

 Weetjes....de laatste tijd is rond 11:30 uur een wat lagere koers te verwachten. Beste tijdstip om te kopen, zo rond 15:30 uur nadat de beurzen in de USA geopend zijn. Kopen is altijd tegen een vastgestelde limiet! Dus bepaal zelf wat een redelijke prijs is voor het aandeel van die dag. Een blik op de hoogste koers en de laagste koers van deze dag is daarbij een handig hulpmiddel. Een kleine zoektocht op het internet levert u de juiste informatie.

 Geniet van het mooie weer!

  

Wie het weet, mag het zeggen.

 

 

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "7 april 2020"