SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Coronatest

Publicatie: | Ingrid Karsten

Gisteren ben ik al vroeg opgestaan om een Coronatest te doen
Het was koud op straat maar ik heb echt mijn best gedaan om me niet te storen aan de haastige mensen op straat met norse blik
Ik was aan de buurt om tien over negen en ik vond de test vrij vervelend.
Shamir heeft Corona gekregen en is van de test meteen naar ons toegekomen, wat ik vreemd vond want ze had naar huis moeten gaan.
Ze is gewoon gaan werken en ligt nu ziek in bed.
Ik ben een beetje boos op haar dat ze is gaan werken en niet aan anderen denkt maar dat doet ze altijd, ze gaat voor haar werk. Nu moesten wij ons ook laten testen en dat hebben we gedaan en ik ben gelukkig negatief bevonden en daar ben ik blij om. Ik ben 7 februari jarig en ik wil het wel vieren en ik moet nodig naar de tandarts. En naar de kapper! Ik denk dat ik bij de zeeman een klem koop met een elastiekje en mijn haar even opsteek. Ik kom nog steeds niet graag buiten hoewel ik daar veel inspiratie opdoe. De volgende keer probeer ik weer eens een gedicht te schrijven. Ik heb naast me een prachtig verzamelbundel van de gedichten van Komrij. Hij is mijn favoriet. En Toon Hermans vind ik grappig! Wie niet leest, heeft niet geleefd. Maar het is een vrij passieve bezigheid vind ik zelf. Misschien morgen toch weer even naar buiten en de dingen kopen. Ik mag nu ook even ergens koffie gaan drinken. Ik ontvang graag een reactie!

Amstelveen. 4 februari 2021

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.