Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Dangerzone komt binnenkort uit.
Inzendingen: 341
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
Dangerzone komt binnenkort uit.
© Eveline Van Amstel op .
Aantal hits: 94
"Dangerzone, uit het dagboek van een juf" komt binnenkort uit bij Boekscout. Het jeugdboek gaat over een school die in een wijk staat waar gangs populair zijn.
Storm en Elise zitten in de brugklas bij hun mentor Eva van Vulpen. Zij komen steeds meer over de geheimzinnige gangs te weten en uiteindelijk komt Elise in moeilijkheden. Gelukkig is Storm er nog!
Op deze school wordt het plezier steeds overschaduwd door de altijd aanwezige leden van de gang die zich onderscheidt door middel van een rode  zakdoek. Ze lijken eerst nog redelijk onschuldig maar gaandeweg wordt duidelijk dat zij met criminele activiteiten bezig zijn.
Dit artikel delen?
Opmerking auteur:
Ik ontvang graag feedback

geef een waardering voor: "Dangerzone komt binnenkort uit."

Geschreven door Eveline Van Amstel . Geplaatst in Blog.
19.11.20
Feedback:
Ik zou dit op de Schrijversplek posten Eveline, want het is niet echt een blog.
En ik vond twee foutjes in je tekst: bij hun mentor is en Ze kijken eerst (kijken moet denk ik lijken zijn).
Heel veel succes met je boek en gefeliciteerd ermee!
Show more
2 van de 3 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !