Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Blog
Inzendingen: 341
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
De 'gewone mensen'
© Jorre Vanbaelen op .
Aantal hits: 382

Ik zou ervan houden bij de 'gewone mensen' te horen. Ik ben serieus. Pulp maakte er een lied over: 'To do the stupid things that you do, because you think that makes them part of you.' Ik heb het nooit opgezocht, tot daarnet. Dat zeg hij helemaal niet, hij zegt iets anders.

Zo heb ik wel altijd in het leven gestaan.

Ik ben ver afgezakt. Tal van redenen. Sommigen zouden zeggen drank en drugs. Anderen zouden opzienbaarderende redenen geven. Ik zou zeggen dat ik iets anders zocht, iets dat ik nooit vond.

Ik wil leven met de gewone mensen, als jou. Gedronken of niet, ik ben glashelder.

'And then dance, and drink, and screw
Because there's nothing else to do'

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "De 'gewone mensen'"

Geschreven door Jorre Vanbaelen . Geplaatst in Blog.
12.07.20
Feedback:
Aanvulling oude waardering.
  • Lezenswaardig:
    40%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !