Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

305 Hits

Publicatie op:
dinsdag 24 maart

 Het herstel blijft uit.

 Maar, in de indicatoren MACD en RSI zijn tekenen van bodemvorming zichtbaar en dat is goed nieuws. Indicatoren zijn vaak iets sneller dan de koers en hebben al vaker een voorspellende waarde bevestigd. Laat ik daar nu ook maar van uit gaan.

 Licht aan het einde van de tunnel dus. Een andere reden waarom ik geneigd ben om deze denkwijze te bevestigen is dat de koersverschillen tussen de hoogste koers en laagste koers van de dag minder extreem worden. De verschillen worden kleiner in elk geval.

 Of deze bodems en kleinere verschillen het herstel in zullen luiden is nog maar afwachten want daarvoor is eerst goed nieuws nodig zoals dat de steunpakketten voor iedereen voldoende blijken te zijn of dat er sprake is van een trendbreuk met minder doden en geïnfecteerden. Ander goed nieuws zou een goed werkend medicijn zijn. Dat zou de accelerator zijn binnen het herstel. Dat ook die dag komen gaat staat vast, de vraag is enkel wanneer.

 Ik verwacht dus kleinere verschillen gedurende de dag en een meer rustig vaarwater voor de beurs in zijn geheel of er moeten berichten naar buiten komen waar iedereen weer massaal op reageert,. Ook dat is geenszins uitgesloten.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "dinsdag 24 maart"