Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Italy

Italy

Ik heb gelunched bij Italy, een gezellig lunchroom dat gerund wordt door familieleden. Je hebt Dino, een gezellige Italiaan die het altijd ‘fredo’’ heeft. Koud! En zijn lieve vrouw en dochter. Dino heeft zijn vrouw tijdens een bezoek aan Italië leren kennen en zij spreekt vloeiend Italiaans. Hun dochter heet Denise. Ze loopt de hele tijd te snoepen maar het café wordt druk bezocht! Je kunt er lekkere dingen eten, de laatste keer had ik een uitstekende omelet met tomaat en brood en mijn vriend at een parmaham schotel die er erg lekker uitzag met brood en soms neemt hij soep. Ik denk dat ik morgen even terug keer. Je kunt ook eten meenemen maar dat doen we zelden. De versiering van de koffie is geweldig. Een hartje. En de prijs varieert maar het café is een aanwinst voor de buurt. Je kunt buiten en binnen zitten maar wij zitten vaak binnen. Gezellig hoor! En alles gaat er gemoedelijk toe! Ik bedoel ik heb het er nog nooit leeg gezien! Italy sluit om vier uur en opent om kwart voor acht. De laatste keer was de vrouw van Dino lichtelijk uitgeput! Ze zat op een stoel en zat te gapen. Maar je verveelt je daar nooit. Dit is reclame voor Italy, van der Hooplaan, Amstelveen. Ga er eens een keertje heen.

Amstelveen, 22 maart 2022

© Ingrid Karstenx op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.