Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

318 Hits

Publicatie op:
maandag 23 maart

 Hoe is het met.....het aandeel Curetis?

 Vorige week al wat uitvoeriger beschreven. Een koersverloop van € 0,39 tot maar liefst € 3,50 in enkele dagen.

 Wat gebeurde er daarna?

 17-03 Koersexplosie, hoogste koers € 3,50. Slotkoers € 1,60

18-03 Hoogste koers, € 2,30. Slotkoers € 1,398

19-03 Hoogste koers, € 1,34. Slotkoers € 0,99

20-03 Hoogste koers, € 1,33. Slotkoers € 1,06

 Het gros van de beleggers zal hier te kampen hebben met koersverlies in plaats van koerswinst. Enkel de best geïnformeerde beleggers, de zogenaamde daytraders boeken hier de winsten. Elke bank heeft een of meerdere dealingrooms, waar jonge mannen en vrouwen tot het uiterste gedreven worden om binnen vastgestelde grenzen zo hoog mogelijke winsten te behalen, elke dag weer.

 Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom er nooit vacatures in de kranten staan voor daytraders?

 Een van de betere bewaarde geheimen waar de banken niet graag mee naar buiten treden dus. Daytraders die thuis werken verliezen binnen 3 maanden 90% van hun vermogen. Niet omdat ze niet weten hoe de markt werkt maar door het ontbreken van grenzen. Die volgen de banken dus wel en dat maakt het doorbreken van het monopolie nog moeilijker. Daytrades werken met dezelfde informatie zoals u en ik dus met koersinformatie en nieuwsberichten. Echter zij zijn online en volgen in plaats van daggrafieken en weekgrafieken zoals ik dat doe, minutengrafieken realtime dus as we speak zien zij de veranderingen door een bar van 1 minuut, 5 minuten, 10 minuten etc. Prachtig om te doen maar werkelijk slopend! Er is geen daytrader te vinden welke ouder is dan 50 jaar, dat hou je gewoonweg niet vol.

 Wat gaat de nieuwe week ons brengen, de start is in elk geval wederom …... rood.

 Wie het weet, mag het zeggen.


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "maandag 23 maart"