Voor schrijvers, door schrijvers
337 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

143 Hits

Publicatie op:
Quarantaine dag 2
Ons jongvolwassen, aan COVID-19 lijdend 'voorwerp' slaapt bijna de hele dag. Op wakkere momenten heeft hij gelukkig wél trek en dorst. Een hele geruststelling. Er is daardoor wat tijd voor bezinning.

Waar heeft onze lieve maar stoere puber het virus opgelopen? Wie zag hij in de tussentijd? Zijn er nog mensen die we moeten inlichten over een potentiële besmetting?
Gisteren hebben we al ons beddengoed en kleding gesorteerd zodat wij vandaag zo'n acht wasjes kunnen draaien. Wat een klus!
Rond 14u merk Ik dat ik me draaierig voel, slap en lusteloos.
'Oh schatje, zo begon het bij hem ook,' drukt mijn echtgenoot me op het hart. Zouden dit de eerste tekenen zijn? Ik voelde me eerder vandaag toch nog goed. Wat een onzekere zekerheid, we hebben het virus ongetwijfeld opgelopen maar wanneer worden we ziek? Of slaat het ons over? Ik besluit de vaatwasser in te gaan ruimen en zie mijn ontbijtbordje op het aanrecht staan. Ongebruikt.
'Ik weet al waarom ik me vreemd voel lieverd, ik heb nog helemaal niets gegeten vandaag!'
 
Enige tijd later ben ik weer opgeknapt en kan mij weer op het beddengoed gaan richten.
Nog geen COVID-19 dus. Niet vandaag.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Quarantaine dag 2"

28.12.20
Feedback schrijfkwaliteit
Ik hoop dat het ondertussen wat beter met jullie zoon gaat, Louisa en dat jullie er vrij van mogen blijven. Sterkte!
  • Waardering schrijfkwaliteit
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • zaterdag 18 april 2020 (322) Luc Verschuren 18-04-2020

     Behalve om met een zonnige dag te mogen beginnen is er weinig beter voor een technisch analist zoals ik om terug te kijken op de korte beursweek en de bevestiging te zien van je “voorspellingen”.   Zo was er...

    Lees meer: zaterdag 18 april 2020