Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Quarantaine dag 3

Wat een rotdag.
Of het mij siert om deze privé aangelenheid hier te plaatsen weet ik niet. Het maakt mij eigenlijk niet uit. De situatie is als volgt;
 
Nadat ik uit coulance de kinderen ook een kerst met vader gunde en (inclusief mondkapje) met vader mee heb gegeven heeft hij besloten ze niet meer terug te brengen. Fijn. Bedankt.
 
Na een feestdag aan vaders zijde
ontnéémt hij vandaag gewoon de mijne
Wat doet dít godverdoms veel pijn
 
Zijn valse mantel van bezorgdheid
Die slechts tot nog méér gevaren leidt
De gedachtegang begrijp ik niet
 
De lampjes blijven uit vandaag
Sinds de feeststemming werd gekanteld
naar woede, onmacht en verdriet
 
Ik steek nu een kaarsje aan
Waarín jij zal dansen en uiteindelijk verzanden
Na deze laffe daad mag jij van mij voor eeuwig branden
© Louisa Weijenbergh op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
27.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Wat verdrietig, Louisa, om je kinderen te moeten missen. Ik hoop ze weer heel gauw bij je zijn.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
27.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Oh meid, wat onvoorstelbaar pijnlijk en treurig en om heel boos van te worden. Ik moet er niet aan denken. Ik vond het al erg genoeg dat ik de kinderen pas tweede kerstdag weer zag. Ik hoop dat ze inmiddels weer bij jou zijn.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 29.12.20
    Bedankt voor je hart onder de riem. Ze zijn pas volgende week weer thuis maar ik troost mijzelf met het feit dat ze gezond zijn.
26.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Treurig voor jou, als dit strikt autobiografisch is. Twee vragen: Denken de kinderen er ook zo over? En is er een verband met jouw 'uiting van de week'? Aan die laatste tekst moet je dan misschien nog wel de letter 's' toevoegen. Anders zijn mijn 5 sterren daar tamelijk misplaatst.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 27.12.20
    Bedankt voor het medeleven Hans. Mijn uiting van de week ligt inderdaad in het verlengde van deze gebeurtenis. De diepgang van het toevoegen van een s ontgaat mij maar dat ik hen met Kerst mis lijkt mij onontbeerlijk.
26.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Naar en verdrietig allemaal. Tijdens de kerstdagen de corona-omstandigheden en de kinderen inzetten, gebruiken, misbruiken om je gram te halen. Bijna niet voor te stellen. Wat denkt deze man hiermee te bereiken?
Wat een rot-kerst voor jou en je gezin.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • louisa 26.12.20
    Bedankt voor je hart onder de riem. Wat betreft zijn motieven is het niet zo handig wanneer ik dit hier zou melden. Samengevat is het een soort omgekeerde kerstgedachte whahaha