Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

381 Hits

Publicatie op:
Stukjes Peloponnesos deel 2

zaterdag 12 oktober 

Vanmorgen genoten van het ontbijtje en de bagage in de huurauto gelegd. Griekse radiozender op met bouzouki muziek en warempel er kwam ongevraagd de sirtaki nog langs . Hoe Grieks wil je het hebben ?

Schitterende route gereden over de bergketen en langs de zee richting Monemvasia. Toch een tochtje van zo’n slordige 150 kilometer. Ons jonge huurautotje met gering vermogen toonde karakter door niet aflatend de steile hellingen te beklimmen . Voor ons doemde plots de contouren op van het stadje Monemvasia, en reden we de fikse berg op naar de poort van het eeuwenoude vestingstadje . Werkelijk een pittoresk plaatsje. 28 graden , terrasje aan zee , fantastisch onderkomen voor de nacht , helemaal goed! Daarop hebben we de uitdagende klim gemaakt naar de ruïnes van de oude “ boven stad “ ,  restaurantje vastgelegd , nu douchen en offeren aan Dyonissos . 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Stukjes Peloponnesos deel 2"