Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Vreedzame gelijkwaardige rechtvaardigheid
Inzendingen: 340
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
  • Home
  • Blogs
  • Vreedzame gelijkwaardige rechtvaardigheid
Vreedzame gelijkwaardige rechtvaardigheid
© Hedwig Meesters op .
Aantal hits: 86
Verwijderd
 
Dit artikel delen?
Feedback voor schrijfactiviteiten

Hier jouw review voor: "Vreedzame gelijkwaardige rechtvaardigheid"

Geschreven door Hedwig Meesters . Geplaatst in Blog.
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.
(149)
13 commentaren
36 nuttige stemmen.
31.01.21
Feedback schrijfkwaliteit
Ik ben ook voorstander van afschaffen van het bijzonder onderwijs (o.b.v. religie), voorstander van een publieke omroep zonder al zgn verzuiling, etc., maar het is allemaal wat kort door bocht opgeschreven. Het is een mening en die kun je onderbouwen of je had je, meer in de sfeer van een blog, kunnen beperken tot je eigen ervaringen. Met meer onderbouwing of verduidelijking van de denkrichting wellicht ook geschikt als column.
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Waardering schrijfkwaliteit
    60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart