SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

zwerfvuil

Publicatie: | Ingrid Karsten

Morgen weer nieuwe kansen. Vandaag de hele dag niet buiten geweest en mijn verplichtingen niet gedaan maar morgen naar de kapper in de regen. Ik zit eigenlijk niet te wachten op mensen die hun afspraken niet nakomen maar zelf doe ik dat ook. Ik had een goede discussie met Henri van FB die zei ga lekker iets anders doen. Maar ik kan er niet van slapen. Dank je Ewald dat je me gelezen hebt want ik moet nog veel leren qua techniek. Monique is een parel maar ze zegt steeds af en nu hebben we 2 september afgesproken en dat is nog lang niet. Met Karin (lees mijn verhaal) is het contact ook afgelopen en zo sudder ik door! Vind het erg jammer! Verloren kansen! Iedereen is met zichzelf bezig en ik ook maar ik hou wel van mensen! Jammer he? Verstig mijn hoop op vrijwilligerswerk maar dat komt ook niet van de grond! Denk dat ik maar zwerfvuil ga oprapen op straat ofzo. Heb gesolliciteerd bij een school maar zoals Ewald zegt, ik kom niet buiten. Hoop een reactie op dit verhaaltje te krijgen.

Amstelveen, 31 mei 2022

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
09.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Eh.. je somt een paar punten op waarin ik geen samenhang kan vinden.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
08.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik begin met een paar taaldingetjes: je doet geen verplichtingen, maar komt ze na. Hoezo is naar de kapper gaan in de regen een verplichting? Achter de zin 'Ik zit eigenlijk niet te wachten etc. mist op het einde het woordje 'niet'. Van de rest snap ik niets. Je blog is meer een pagina uit een dagboek, met namen van onbekende mensen. Wie ben jij? Wie zijn zij? Waarom ben je niet buiten geweest? Waarom komt je vrijwilligerswerk niet van de grond? Etc. Blogs zou je afzonderlijk moeten kunnen lezen. Dat is nu niet het geval.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.