Boeken over schrijven

Boeken over schrijvenWil je een schrijver worden? Of wil je een betere schrijver worden? Er zijn veel boeken met informatie over belangrijke zaken die je in ieder geval moet weten!

Het nieuwe schrijven zet beide hersenhelften aan het werk, zowel bij de ontvanger als bij de schrijver. Dit boek helpt u teksten te schrijven die aantrekkelijk en overtuigend, duidelijk en correct zijn. Dat begint met een heldere kernboodschap of belofte. Vervolgens beantwoordt u de vraag: hoe laat ik zien wat ik wil vertellen of wat ik beloof?

De plattegrond van een goede tekst is de mindmap van het nieuwe schrijven. Een manier van werken die u stimuleert om uw analytische en uw creatieve vermogens te gebruiken en te ontwikkelen. Met het nieuwe schrijven verbetert u ook uw schrijftechniek.

Dit boek geeft u tips om effectieve crossmediale teksten te schrijven: webteksten, teksten voor social media en teksten voor folders, persberichten en artikelen. Het crossmediale middelen- en mediaschema helpt u vervolgens om de meest geschikte mix te kiezen en de productie en publicatie ervan te regisseren.

Bent u communicatieprofessional, tekstschrijver, schrijftrainer, student of docent en wilt u dat uw teksten werken? Stap dan vandaag nog over op het nieuwe schrijven.


Belangstelling? KLIK HIER!

RATING

STEMMEN

HITS

3446

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE