Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Cas Raaijmakers: Cici’s Rubicon

De Italiaanse Cici Altobelli is een gerespecteerde, maar onopvallende rechtbankjournaliste. Al bijna twintig jaar oefent ze haar vak uit met een professionele distantie. Ooit koesterde ze de hoop met haar analyses en commentaren een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Maar met het verstrijken der jaren en door een gebrek aan lef is die hoop verloren gegaan.
Door een vervelend bericht besluit Cici het roer om te gooien en compromisloos verder te leven. Een besluit dat verregaande consequenties heeft.
Gedreven door haar missie om het goede voor de samenleving te doen, slaat ze een weg naar zware criminaliteit in waarbij ze expres sporen achterlaat die in haar richting wijzen. Het is aan inspecteur Fiona Fissone om te achterhalen wie achter deze moorden schuil gaat.

Cici’s Rubicon is de zevende roman van Cas Raaijmakers en houdt het midden tussen een thriller en een pamflet tegen de moderne maatschappij, die wankelend balanceert op de schragen van politiek, rechtspraak en media.

 

Auteur: Cas Raaijmakers
Uitgever: Schrijverspunt
ISBN: 9789462667051
Verkoopprijs: € 17,50
Blz.: 202
+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 134