Arturo Merinho Maurice Castillion: Jouw succesformule

Jouw succesformule: Voor meer balans, geluk en welvaart
Aan alles komt een eind, zo ook aan de Jouw succesformule boekenreeks. Vandaar deze jubileum uitgave 5 jaar na het opstarten van ons blog waar het allemaal mee begon. Dit boek bevat alle kennis, oefeningen en inspirerende quotes van de vorige edities. Nu gebundeld in een boek, nog steeds even handzaam en makkelijk weg te lezen.
In 250 pagina's nemen we je mee alle facetten van je leven te evalueren. We beginnen bij je persoonlijk leven, jouw mentaliteit, gezondheid en spiritualiteit. En vervolgen dat met jouw sociaal leven, zowel privé als zakelijk. Daarna vloeit het lekker door naar jouw zakelijk leven, hoe ziet jouw zakelijke carrière er tot nu toe uit? Als laatst behandelen wij jouw financiële leven, hoe zit het met jouw kapitaal en vermogen?
Uiteraard gaan we niet alleen evalueren, we reiken je ook oefeningen aan om op elk gebied verbeteringen aan te brengen indien nodig natuurlijk. Hierdoor word je steeds beter en efficiënter in het bereiken van je doelen en het behouden van je balans en geluk in het leven.
Ons doel is om jou op weg te helpen met het bereiken van je eigen levensdoelen en te zorgen dat jij je ontwikkelt tot de persoon die je wilt zijn. Uiteindelijk zal je het leven leiden dat je altijd gewenst hebt en dit weten te behouden tot aan het eind.
 
Auteur: Arturo Merinho Maurice Castillion 
Uitgever: Clusteruitgeverij
ISBN: 9789090312576
Verkoopprijs: € 24,95
Blz.: 245
Ben je de auteur van deze titel? Dan kun je hier boeken bestellen voor eigen verspreiding!
Hits: 561
Nog geen bestelling...

Review voor: "Arturo Merinho Maurice Castillion: Jouw succesformule"

  • : Blz.245 - Prijs:€ 24,95