Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Louis Gouverneurs Verzamelde Vervoeringen 2: Romantiek, avontuur, spanning & gevaar! - Dieter Gotschalk

Louis Gouverneur is ‘een apart ventje’. Hij ziet er opvallend meisjesachtig uit, gedraagt zich meisjesachtig en voelt zich stiekem een meisje. Wanneer begin jaren ’70 – Louis is dan tien – uit Joegoslavië een modestijl komt overgewaaid genaamd ‘unisex’ die voor jongens en meisjes dezelfde kleding, kapsels en schoeisel voorschrijft, is de verwarring compleet. Louis is in zijn element. Hij koestert zijn leventje en het tijdsgewrichtje, dat muzikaal wordt opgeluisterd door mooie, gevoelige, meisjesachtige zangers als David Cassidy, Donny Osmond en Albert West. Jan en alleman lijkt te vallen voor Louis’ exotische charmes, maar naarmate seizoenen verstrijken begint hij te ontdekken dat zijn veroveringen niet langer geheel vanzelfsprekend en onbesproken zijn. Zijn leeftijdgenootjes raken van andere dingen overtuigd. Louis begint te vermoeden dat hij alle zeilen zal moeten bijzetten om zich te kunnen handhaven!

De romancyclus ‘Louis Gouverneurs Verzamelde Vervoeringen’ is een project van het Belgisch-Nederlandse schrijvers- collectief Damkat & Co. ‘Romantiek, Avontuur, Spanning & Gevaar!’ is de tweede aflevering van de reeks. Auteur van dienst: Dieter Gotschalk. Eerder verscheen de roman ‘Germania Felix’, geschreven door Angelo Damkat. De andere leden van het collectief zijn Aäron den Bieman, Romano Damkat, Stijn de Zoete en Pascal Braat.

Auteur: Dieter Gotschalk
Uitgever: Schrijverspunt
ISBN: 9789462666894
Verkoopprijs: € 20,95
Blz.: 310

+
+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 514