Skip to main content

Onze actuele collectie

Schrijverspunt Uitgeverij

Onze boeken zijn te koop via alle (online) boekhandels in Nederland en België

Dit overzicht is exclusief de honderden titels die imprints in samenwerking met Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitgeven

Louis Gouverneurs Verzamelde Vervoeringen 3: Hubèrt Jumelet - Romano Damkat

Onverwacht bloeit er tussen twee zeventienjarige jongens een hechte vriendschap op, wanneer zij elkaar ontmoeten in het lokale buurthuis van een pittoresk Brabants provinciestadje. Hun tegenpolige karakters trekken elkaar aan: Louis is intellectueel en artistiek, introvert en links-alternatief; op het atheneum is hij sinds jaren de beste van de klas. Hubèrt  is ‘een populaire rechtse bal’ die leeft voor uitgaan, bier en muziek en groot fan is van Saturday Night Fever.
Naarmate hun band intenser wordt, stuit deze op steeds meer onbegrip en weerstand van de buitenwereld. Men beschouwt de relatie als onbetamelijk en ongepermitteerd. Er moet rap een eind aan komen! Louis voelt dat hij Hubèrt dreigt te verliezen. Louis zet zich schrap en vecht terug!

Hubèrt Jumelet is de derde gepubliceerde aflevering uit de reeks Louis Gouverneurs Verzamelde Vervoeringen, een project van het Belgisch-Nederlandse schrijverscollectief Damkat & Co. Auteur van dienst: Romano Damkat. Eerder verschenen: Germania Felix door Angelo Damkat en Romantiek, Avontuur, Spanning & Gevaar! door Dieter Gotschalk.

Auteur: Romano Damkat
Uitgever: Schrijverspunt
ISBN: 9789462667044
Verkoopprijs: € 21,50
Blz.: 322

+
+ In winkelwagen

Boeken bestellen voor eigen verspreiding is enkel mogelijk voor auteurs van Schrijverspunt Uitgeverij
Hits: 146