Tijn van Ewout: MasterFlirt, hoe verleid je iedere vrouw

MasterFlirt is een project dat mannen vaardiger maakt in hun omgang met vrouwen. Het werk baseert zich grotendeels op de evolutiepsychologie, waarvan de resultaten worden vertaald in praktische handvatten.

Als mannen gaan vissen, dan doen ze dat met wormen omdat ze weten dat vissen van wormen houden. Zo leven ze zich als het ware in in de behoeftes van de vis. Als mannen gaan versieren, geven ze voornamelijk wat ze zélf nodig hebben... Met als gevolg dat de vrouw zelden bijt. Verleiden is een vaardigheid die iedereen door inzicht en oefening zou kunnen beheersen... en is dus te leren.

Dit luisterboek geeft inzicht en handvatten om de kunst der verleiding onder de knie te krijgen. De van radio en tv bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk legt uit wat vrouwen onbewust aantrekkelijk vinden; "want als je weet hoe je een vrouw moet geven wat ze nodig heeft, is ze als was in je handen". Dit luisterboek geeft elke man, van jong tot oud, inzicht in de behoeftes van de vrouw, zodat het verleiden van de door hem begeerde vrouw als vanzelf gaat.

 
Auteur: Tijn van Ewijk 
Uitgever: Luisterwijs
ISBN: 9789462665637
Verkoopprijs: € 14,95
Afspeelduur: 01u 01m 28s
Ben je de auteur van deze titel? Dan kun je hier boeken bestellen voor eigen verspreiding!
Hits: 469
Nog geen bestelling...

Review voor: "Tijn van Ewout: MasterFlirt, hoe verleid je iedere vrouw"

  • : Prijs:€ 14,95