Jan van Beek: Vermoorde onschuld

Op een mooie zondagmorgen stuit advocaat Dennis de Jong op het levenloze lichaam van Mathilde, zijn vrouw. Hij vindt haar in het saunagebouwtje in de tuin. Het lijkt erop dat ze is vermoord. Het grote vleesmes waarmee de daad is verricht, steekt nog uit haar lichaam. Hebben zijn geldproblemen of haar escortactiviteiten hier iets mee te maken?
De avond ervoor heeft hij zijn vijftigste verjaardag gevierd met een daverend feest. Een bonte stoet aan gasten zijn blijven slapen, dus het daderspotentieel is groot. Of is het toch anders gegaan dan iedereen denkt?
Onmiskenbaar is dat er veel aan vooraf is gegaan. Een nogal onschuldig complot blijkt grote gevolgen te hebben. Intriges, cocaïnesmokkel, een mislukte drugsdeal, een helse tocht door het ondergesneeuwde alpenlandschap van Frankrijk, en een onvermijdelijke zoektocht naar verdwenen tassen met geld inclusief diverse achtervolgingen. Vormen deze bijna onwaarschijnlijke gebeurtenissen de aanleiding tot de macabere moord op Mathilde of ligt het opnieuw toch anders?

‘Vermoorde onschuld’ is de tweede roman van Jan van Beek. Het eerste boek draagt de titel ‘Ongenadig.’ Verder hij heeft meegeschreven aan diverse verhalenbundels waaronder De Enge verhalenbundel, Gebundelde liefde, Achterblijvers en onlangs Toen het licht uitging.
Jan van Beek woont in Boekelo, is getrouwd en heeft drie dochters.

 
Auteur: Jan van Beek 
Uitgever: @Schrijverspunt
ISBN: 9789462665385
Verkoopprijs: € 19,95
Blz.: 306
+
+ In winkelwagen
Ben je de auteur van deze titel? Dan kun je hier boeken bestellen voor eigen verspreiding!
Hits: 560
Nog geen bestelling...

Review voor: "Jan van Beek: Vermoorde onschuld"

  • : Blz.306 - Prijs:€ 19,95
11.11.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
lijkt me een goed boek, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Een boek uitgeven is niet makkelijk en promoten nog minder weet ik uit eigen ervaring! Mijn boek heeft nooit goed verkocht ('het geheim') hoewel ik er van alles aan gedaan heb. Nu wil ik een tweede b oek gaan schrijven over mijn ziekte. Maar jouw boek ga ik zeker aanschaffen. Veel liefs van mij
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Jan van Beek 12.11.21
    Dankjewel Ingrid voor je mooie woorden, je hebt helemaal gelijk, ook mijn eerste boek is mager verkocht, veel succes met je volgende boek, zeker doen.