Voor schrijvers, door schrijvers

Column

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.

266 Hits

Publicatie op:
BEN JIJ ONS MISSENDE PUZZLESTUKJE?

Deze advertentie kwam ik gister tegen:

Voor medewerkers in ons commerciële team is ‘commercieel ingesteld zijn’ een kerncompetentie.  Zoals bijvoorbeeld inlevingsvermogen en durf. Het uitnutten van de employability van onze front-end developers zal een significante bijdrage leveren aan het behalen van onze targets.Wij zijn kortom, op zoek naar iemand met een “hands on” mentaliteit met een hang naar inregelen en klankborden met betrekking tot lastige issues. Ben jij ons missende puzzelstukje bij “Ons Bedrijf N.V” ?

Komt dat even goed uit. Zit net even tussen twee banen in dus schrijf ik hen:

Geacht “ONS BEDRIJF N.V
Bijgaand mijn buitengewoon interessante curriculum vitae. U bent op zoek naar een missend puzzelstukje?.  Komt dat even goed uit. Ik ben namelijk jarenlang werkzaam geweest in deze tak van sport. En nog steeds!

Als klinisch puzzel deskundige hield ik mij bezig met diverse soorten raadselachtigheden . Samen met mij antecedent heb ik de zorg over de making and finding  van diverse bordspellen, vingerhoedjes-spellen en dobbelspelen. Tevens assisteer ik samen met mijn antecedent, de afdeling puzzels voor volwassenen. Zo zijn er diverse bekende puzzels voor volwassenen van mijn hand: “De lady and the vagebond”, “Wolven in de winter.” “Voor een dubbeltje op de eerste rang”. Ik noem er maar een fistfull.

Verder wil ik even een heads up geven over mijn resultaten van het benchmarken en de nieuwe aanvliegroute van het verandertraject met betrekking tot mijn puzzels tools . Daarnaast hield ik mee bezig met het “alle ballen in de lucht houden,”  alsmede; “neuzen dezelfde kant op dwingen.” Uiteraard ben ik kind aan huis in de diverse boardrooms van Puzzelend Nederland. Men kent mij als friendly and to the point. Verder ben ik maar één keer aangehouden voor wildplassen in een R.K Kerk, maar dat is klinisch geregeld door een ervaren puzzel reviewer van gene zijde.

Tot slot kan ik u melden dat mijn brand awareness ongelimiteerd is en nooit ter discussie stond.
Kortom: zoekt u een echte teamplayer met een creatieve proactive can-do mentalitieit, dan bent u bij mijn en mijn antecedent aan the right adress.
God beware u, en mij ook,

Meet and great, was getekend: 

Doctorandus  Henk-Jan van der Puzzle.


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "BEN JIJ ONS MISSENDE PUZZLESTUKJE?"

25.06.20
Feedback:
Correctie ivm eerdere waarderingen.
  • Schrijfkwaliteit
    3/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig