Voor schrijvers, door schrijvers

Column

De grote treurnis van handvaardigheid
Inzendingen: 659
Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.
De grote treurnis van handvaardigheid
© Groucho Marcus op .
Aantal hits: 114

Op de basisschool kreeg ik in toenemende mate te maken met het gedrocht dat handvaardigheid 

Dit artikel delen?
Opmerking auteur:
Ik ontvang graag feedback

geef een waardering voor: "De grote treurnis van handvaardigheid"

Geschreven door Groucho Marcus . Geplaatst in Column.
17.11.20
Feedback:
Ik vind het een beetje verwarrend stukje Groucho Marcus. Wat meen je hier nou van en wat niet? Wel grappig, dat aan je stelling aan het einde blijkt dat je zelf ook niet gelooft dat een klein kind op een stoel blijft zitten. Maar meen je de rest dan ook niet? Nog meer verwarrend vind ik dat je over de handvaardigheid van vroeger schrijft. Natuurlijk zijn er scholen waar het nog zo gaat, maar er is toch ook wel een hoop veranderd.
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    60%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !