Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Derksen wereldberoemd

Nederland is natuurlijk maar een klein land (waant zich nu en dan groot), maar is al blij dat het op een resterende gasblaas zit in Slochteren en niet op een Poetinblaas.
Dus: hoe raak je de grens over? Je stopt een kaars in de vagina van een verzopen Nederlandse (niet aansteken!) en door de aanraking met de schaamlippen krijgt die een erectie van jewelste en gaat rechtop staan.
Natuurlijk heel WOKE-Nederland gaat de bol uit. In België (het Sicilië van het Noorden) kijkt men bedaard toe. Nederland was op hippie- en wiet- en heroïne- en Baudetgebied altijd toonaangevend. Maar intussen ... Begrijpen ze daar niet dat het allemaal georkestreerd is? (Welke reclameboodschap hierna haalt het hoogste kijkcijfer?)
Maar je hebt natuurlijk ook de oorlog in Oekraïene en de stijgende prijzen: wat nu met ons gepland vakantiereisje in de camper?
© Eric Deprez op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
28.04.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Het leest makkelijk, maar het onderwerp is niet meer onder controle te krijgen ... Verder een dikke prima voor het verwoorden!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
28.04.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Met plezier gelezen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig