Voor schrijvers, door schrijvers
545 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Column

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

181 Hits

Publicatie op:
Virusss
Toen ik vanmorgen opstond en herpes op mijn bovenlip ontdekte, bleek mijn computer ook nog Tojan te hebben opgelopen. Ik heb mijn laatste flesje Corona toen toch maar geschonken aan mijn huismug die het westnijl blijkt te hebben.
Nu ik dit jaar geen griepprik mag halen maar waar ik meer dan ooit omringd ben door virussen, ben ik het gloeiend eens met zanger Killer Kamal;
'Pak de vliegenmepper, voor die vieze schmettas'

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Virusss"

17.11.20
Feedback schrijfkwaliteit
Geweldig stukje, Louisa, lekker vlot en humoristisch geschreven!
De één na laatste zin loopt niet zo lekker en kan strakker. Komt door de bijzin "waar ik" en vervolgens door "ben".
"Sinds bekend werd dat ik dit jaar geen griepprik mag halen, waar ik, meer dan ooit omringd ben door virussen, ben ik het gloeiend eens met zanger Killer Kamal;"
Je kunt bv. "waar ik, meer dan ooit omringd ben door virussen" veranderen in een tussenzin als: hoewel meer dan ooit omringd door virussen. Succes! Groetjes, Ineke.
  • Tevredenheid over de schrijfkwaliteit
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • Lees en beweeg (339) Eelco Visser 19-04-2020

    Bewegen is een gezonde bezigheid. Bewegen zet het hart aan tot sneller en krachtiger pompen, brengt de longen tot ontplooien en, niet te vergeten, zet de hersenen aan tot denken. Ook lezen zet...

    Lees meer: Lees en beweeg