Voor schrijvers, door schrijvers

Column

Inzendingen: 657
Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.
Virusss
© Louisa van den Heerik op .
Aantal hits: 132
Toen ik vanmorgen opstond en herpes op mijn bovenlip ontdekte, bleek mijn computer ook nog Tojan te hebben opgelopen. Ik heb mijn laatste flesje Corona toen toch maar geschonken aan mijn huismug die het westnijl blijkt te hebben.
Nu ik dit jaar geen griepprik mag halen maar waar ik meer dan ooit omringd ben door virussen, ben ik het gloeiend eens met zanger Killer Kamal;
'Pak de vliegenmepper, voor die vieze schmettas'
Dit artikel delen?
Opmerking auteur:
Ik ontvang graag feedback

geef een waardering voor: "Virusss"

Geschreven door Louisa van den Heerik . Geplaatst in Column.
17.11.20
Feedback:
Geweldig stukje, Louisa, lekker vlot en humoristisch geschreven!
De één na laatste zin loopt niet zo lekker en kan strakker. Komt door de bijzin "waar ik" en vervolgens door "ben".
"Sinds bekend werd dat ik dit jaar geen griepprik mag halen, waar ik, meer dan ooit omringd ben door virussen, ben ik het gloeiend eens met zanger Killer Kamal;"
Je kunt bv. "waar ik, meer dan ooit omringd ben door virussen" veranderen in een tussenzin als: hoewel meer dan ooit omringd door virussen. Succes! Groetjes, Ineke.
Grammatica & Spelling:
Voldoende
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa van den Heerik 17.11.20
    Bedankt Ineke voor je opbouwende feedback en het compliment uiteraard
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !