Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Besluiten

Vandaag herdenken wij nine-eleven, de gebeurtenis die ons (jarenlang) vierentwintig zeven In zijn greep had. Het blijft voor mij een hoop vieren en vijven, zélfs nu nog, in hoeverre de toedracht volledig aan de vijand toe te schrijven is.
Al sinds het jaar nul hebben overheden een dubbele agenda en zijn haar wegen soms ondoorgrondelijk. Want zélfs wanneer alles in het honderd loopt wordt op z'n elfendertigs gereageerd. Voor hen die niet tot tien kunnen tellen kán er dan iets knappen.
Geld en religie afschaffen lijkt mij wel iets. Mijn persoonlijk hersenspinsel,wellicht, maar met onbetaalbaar effect. Maar ja, wíe zou zo'n beslissing ooit moeten nemen? Ik geef een ieder die het met mij eens dreigt te zijn nul op het rekest. Tenzij wij tevens mondiaal besluiten dat Pasen en Pinksteren op één dag vallen natuurlijk.
© Louisa Weijenbergh op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.