Skip to main content
Benny van der schaaf

Meldpunt foute huurbaas

© Benny van der schaaf op 25.05.2023.

Huren in de vrije sector, is overgeleverd zijn aan de grillen van een huurbaas. De huurcommissie, wetswinkel, of het Juridisch loket benaderen, is vaak ook al geen succes. De huurcommissie doet sowieso geen zaken meer met je, als een klacht een half jaar na betrekking van de woning binnenkomt. Of de huurbaas moet akkoord gaan, dat je deze organisatie om een oordeel gaat vragen, ja, geloof je hetzelf. kortom, je zal diep in de buidel moeten tasten. 
 
Heb je een behoorlijk inkomen, dan heb je geen recht. op geen enkele toeslag. Zijn de huren buitensporig hoog al beloofd Hugo beter. Zelfs het juridisch loket is niet meer gratis, nee, dit was heel slim, om het in januari aan banden te leggen. Velen staan met de rug tegen de muur. Mensen overbodig op kosten jagen, daar zijn ze goed in.
 
Van het kastje naar de muur, is hier ook van toepassing. klop maar aan bij de gemeente, u vind geen gehoor, ja een doorverwijzing. De huizenmarkt is slecht, maar de behandeling van een huurder wellicht nog slechter. Steek daar is moeite en aandacht in. 
 
De bedenker van de naam huisjesmelker maakt aanspraak op een prijs, je word tot op het bot uitgemolken, niks aan gelogen. Zie in de toekomst ook nog geen verbeteringen, sterker nog, na de berichten van afgelopen weken, is er geen enkel perspectief op veel nieuwe huizen. Maar het zal wel helpen, als je vragen, problemen, ergens kan neerleggen, voor het luttele bedrag van ditmaal,1 euro cent.
 
 
 

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
24-05-2025

Hits

59 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.