Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Mondkapje

Mondkapjes

 

Hoera! Vandaag is de dag die je wist dat zou komen dan toch eindelijk aangebroken! De zegening voor mensen met een slecht gebit, slechte adem, lichaamsgeur en de ochtenddrinkers: de anderhalve meterregel en het mondkapjesrecht zijn terug. Eindelijk hoef ik me niet meer te douchen, te scheren of mijn tanden te poetsen en kan ik het 's ochtends lekker op een zuipen zetten. Wat een bevrijding!

Ik weet zeker dat iedereen verlangend naar deze dag heeft uitgekeken. De ondraaglijke verplichtingen wat betreft de persoonlijke verzorging en de alcoholonthouding 's ochtends hebben ons allen de afgelopen periode zwaar getroffen, zeker na de verwennerij die hieraan voorafging. 

Ik pleit er dan ook voor om de anderhalve meterregel en het mondkapjesrecht op te nemen in de grondwet, zodat we te allen tijde van deze onontbeerlijke vrijheden kunnen genieten. 

© Kees Winsemius op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
14.11.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ja, zo kun je het inderdaad ook bekijken :-)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
10.11.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Leuk geschreven!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig