Voor schrijvers, door schrijvers
546 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Column

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

109 Hits

Publicatie op:
Rutte - geen goed Nederland(s)

Je kunt je iets herinneren of niet herinneren.

Je kunt je iets niet goed meer herinneren, dan weet je het dus niet goed meer.

Als je zegt dat je je ergens verkeerd aan herinnert, is dat geen goed Nederlands. Als je daarentegen zegt dat iets je doet herinneren aan iets verkeerds, zou dat wel kunnen. Maar daar wil je dan weer niet aan herinnerd worden.

En als je een slecht geheugen hebt en je jezelf moet herinneren aan wat je wilt vergeten dan moet je dat opschrijven als je dat tenminste onthoudt. Of je schakelt een bron in die je niet vermeldt bij een eventuele arbitrage over leugens en bedrog van een leugenaar, die zich ‘verkeerd aan’ zijn leugens herinnert.    

 
Noot van de schrijver:Ik ontvang graag feedback

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Rutte - geen goed Nederland(s)"

04.04.21
Feedback schrijfkwaliteit
Geweldig geschreven en knap bedacht! Die 5 sterren krijg je omdat ik echt niet zou weten wat je er nog aan kan verbeteren.
  • Tevredenheid over de schrijfkwaliteit
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • De (Duhh) mensentaal (318) Eelco Visser 22-04-2020

    De interpretatie van onderzoeksbevindingen door wetenschappers en datgene wat hierover in de pers verschijnt, het is een wereld van verschil. Wetenschappers zouden hebben ontdekt dat honden hun...

    Lees meer: De (Duhh) mensentaal