• images/deelname/Column.jpg
  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  Maximaal 750 woorden.

  Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

 • Column
  Tekst inzenden:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen zie je een knop om je artikel in te zenden. Door op die knop te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.

  Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

 • Publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst! Ook vervolgverhalen e.d. zijn niet toegestaan.
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

  Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

 • Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

Scheve schaatsen

Publicatie: 07 augustus 2021
\
Scheve schaatsen
Ik kom niet zoveel op Instagram. Dat is " the place to be" als je het leven van bekende vedetten wil volgen. Steeds op hun best en supergelukkig. Soms vraag ik me af of er Instagram-pilletjes bestaan. Altijd goed uitziend en suuuper gelukkig. Sorry maar dan heb ik altijd iets van.. I don't buy that shit.
Zo zag ik een bekende Nederlandse zanger passeren. Die is op reis geweest met zijn (ex-?) vrouw. Zijn die nu weer samen? vroeg ik mij af.. Ik voelde een bepaald Dag Allemaal gehalte naar boven komen en wou de zaak wat verder bestuderen. Aan de reacties te zien leek het er wel op. Wat een vreugde en geluk werd er toegewenst aan de man die zijn vrouw horens had gezet. Eén reactie was volgens mij normaal te noemen." Ik hoop dat het bij één vrouw blijft."
Kijk, dat zat ik dus ook te denken toen ik al dat geforceerd gelofzang zat te lezen. Is het geloven in iets of is het jezelf wat wijsmaken dat er iets is? "Hoe je jezelf zo kwetsbaar durft op te stellen M.. . Fantastisch " las ik ook nog.
Ongelooflijk hoe vergevingsgezind fans toch kunnen zijn. Zijn kwetsbaarheid hangt ergens tussen zijn middel en zijn tenen, en als je die dan durft op te stellen is het altijd win-win.
Zo zie je maar.
Enkel lofzang voor de vent die een scheve schaats heeft gereden.
Je zou voor minder. Ik zou het zelfs iedereen aanraden na het lezen van al die onwaarschijnlijk positieve wensen van geluk en liefde.
Een re-boost van complimenten aan je eigen adres, dat kan je toch niet laten liggen zoiets!
Ook de ex van de zanger van een bekend broersduo reageerde met veel hartjes en liefde.. Die zal het inderdaad niet aan haar hart laten komen nu ze in St Martens Latem haar hartje kan ophalen tussen de crème de la crème van kunstenaars en vedetten.
Ik stond erbij en keek ernaar en dacht, doe toch allemaal eens normaal, die vent heeft zijn vrouw en gezin bedrogen en haar diep gekwetst.
Mijn onschuld ben ik al lang kwijt en mijn naïef geloof in de liefde ook, zeker als ik zoiets lees. Show moet er zijn, maar niet ten koste van "echte" liefde. En die hoef je volgens mij niet altijd in het lang en het breed uit te smeren op social media. Enkel als je jezelf moet overtuigen misschien?
WAARDERING

HITS

169

Artikel aangepast: 07-08-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
21.08.21
Feedback:
Graag gelezen, dit, bedankt!
Show more
08.08.21
Feedback:
Wat betekent 'die zijn vrouw horens had gezet'? Verder is je mening glashelder!
Show more
 • Annick Waegeman 10.08.21
  Hallo Hedwig, dat is een zegswijze die al eens gebruikt wordt om ontrouw te benoemen.
07.08.21
Feedback:
Met plezier gelezen!
Show more