Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Scheve schaatsen

\
Scheve schaatsen
Ik kom niet zoveel op Instagram. Dat is " the place to be" als je het leven van bekende vedetten wil volgen. Steeds op hun best en supergelukkig. Soms vraag ik me af of er Instagram-pilletjes bestaan. Altijd goed uitziend en suuuper gelukkig. Sorry maar dan heb ik altijd iets van.. I don't buy that shit.
Zo zag ik een bekende Nederlandse zanger passeren. Die is op reis geweest met zijn (ex-?) vrouw. Zijn die nu weer samen? vroeg ik mij af.. Ik voelde een bepaald Dag Allemaal gehalte naar boven komen en wou de zaak wat verder bestuderen. Aan de reacties te zien leek het er wel op. Wat een vreugde en geluk werd er toegewenst aan de man die zijn vrouw horens had gezet. Eén reactie was volgens mij normaal te noemen." Ik hoop dat het bij één vrouw blijft."
Kijk, dat zat ik dus ook te denken toen ik al dat geforceerd gelofzang zat te lezen. Is het geloven in iets of is het jezelf wat wijsmaken dat er iets is? "Hoe je jezelf zo kwetsbaar durft op te stellen M.. . Fantastisch " las ik ook nog.
Ongelooflijk hoe vergevingsgezind fans toch kunnen zijn. Zijn kwetsbaarheid hangt ergens tussen zijn middel en zijn tenen, en als je die dan durft op te stellen is het altijd win-win.
Zo zie je maar.
Enkel lofzang voor de vent die een scheve schaats heeft gereden.
Je zou voor minder. Ik zou het zelfs iedereen aanraden na het lezen van al die onwaarschijnlijk positieve wensen van geluk en liefde.
Een re-boost van complimenten aan je eigen adres, dat kan je toch niet laten liggen zoiets!
Ook de ex van de zanger van een bekend broersduo reageerde met veel hartjes en liefde.. Die zal het inderdaad niet aan haar hart laten komen nu ze in St Martens Latem haar hartje kan ophalen tussen de crème de la crème van kunstenaars en vedetten.
Ik stond erbij en keek ernaar en dacht, doe toch allemaal eens normaal, die vent heeft zijn vrouw en gezin bedrogen en haar diep gekwetst.
Mijn onschuld ben ik al lang kwijt en mijn naïef geloof in de liefde ook, zeker als ik zoiets lees. Show moet er zijn, maar niet ten koste van "echte" liefde. En die hoef je volgens mij niet altijd in het lang en het breed uit te smeren op social media. Enkel als je jezelf moet overtuigen misschien?
© A Waegeman op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
21.08.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Graag gelezen, dit, bedankt!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
08.08.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Wat betekent 'die zijn vrouw horens had gezet'? Verder is je mening glashelder!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
07.08.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Met plezier gelezen!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig