Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Tendresse

Ik heb me sinds kort op Tinder gezet. Ja ja, ik weet het...Automatisch gaan de wenkbrauwen de hoogte in als mensen dat horen. Er wordt toch altijd wat meewarig gedaan over zulke zaken. Toch voor mensen die al op  een zekere leeftijd zijn gekomen. Tinder, dat is toch alleen maar voor de sex?! zeggen ze dan. Er hoort dan meestal ook wel een vieze klanktoon bij.   En soms heb ik ook de indruk dat je als single geen sex meer mag hebben, want dan ben je al snel een "vrouw van mindere kwaliteit". Ook dat ligt weer anders of je een mannelijke of vrouwelijke single bent.
Dit terwijl getrouwden of samenwonenden elk moment van de dag kunnen... Je weet wel. Geen kat die daar problemen mee heeft, maar singles holà.. . Wie is hier dan de sexmaniak?
Het is nu aan al de kandidaat partners om te bewijzen dat dat niet zo is.
Op mijn eerste dag had ik al 2 uitnodigingen voor een snelle date. Diezelfde dag! Druk druk dus. De ene wou dat ik naar Gent kwam om een terrasje te doen. Telkens hij veranderde van terras werden de nieuwe GPS gegevens naar me doorgestuurd.  De andere wou een wandeling gaan doen in Vlassenbroek, bij valavond.
Beiden leken me niet echt een goed idee. Zo wanhopig ben ik nu ook weer niet. Ik heb al langer de indruk dat, samen met de emancipatie van de vrouw, het jagersinstinct van de mannen als sneeuw voor de zon is verdwenen. Even een app installeren, doorgeven waar ik te vinden ben, en ze komen van heinde en ver gereden om samen met hem op een terras te zitten. Ze hoeven er verder geen klop voor te doen!
De oermens liep kilometers, dagen aan een stuk, afgaande op de geur, om dan uiteindelijk zijn geliefde te vinden, haar in een grot te sleuren en voor altijd bij elkaar te blijven. Wat was dat toch een mooie tijd en lekker makkelijk.
De wandeling in Vlassenbroek bij valavond was misschien een iets romantischer setting geweest. Maar niet bepaald veilig. Alleen op de dijk wat gaan flaneren met een wildvreemde lijkt mij ook niet de ideale date.
Misschien ben ik niet echt gemaakt voor deze moderne methodes. Het is altijd wel wat...
© A Waegeman op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
21.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Heel herkenbaar! Maar wat ook geldt in de jacht: niet geschoten is altijd mis. Dus wat Tryntsje zegt, soms gewoon doen zo’n date.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
10.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ah joh, gewoon proberen, zou ik zeggen. Misschien te makkelijk, want je hebt de begrijpelijke twijfel herkenbaar beschreven ;)
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig