Voor schrijvers, door schrijvers

Column

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.

108 Hits

Publicatie op:
Themesong Game of Thrones
Het gebeurt zelden, maar bij het zien van onderstaand filmpje ben ik totaal lam gelegd. Een levend grootmeester aan het werk op de piano.
Hoewel het concert meer dan tien jaar geleden werd gegeven heeft het een tijdloos aspect. Leeftijd- en culturele achtergrond negerend.
Er zijn weinig muziekliefhebbers die het niet zullen waarderen. Gecomponeerd door de Duitse filmcomponist Ramin Djawadi.
De, over buitenmenselijke krachten beschikkend, pianist, Maksim Mrvica (45), weet met zijn (bijna) dierlijke dominantie iedereen naar zich toe te trekken. Klassieke tonen die als heavy metal tentoon worden gespreid. De aanleiding om het succes van televisieserie Game of Thrones uit zijn voegen te laten barsten. En terecht.
 
Kijk 'Maksim Mrvica — Game of Thrones — Live at Mercedes-Benz Arena, Shanghai' op YouTube
https://youtu.be/-Ct0B3L_qjc
 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Themesong Game of Thrones"

18.04.21
Feedback:
Geweldig!! Wat een fantastische pianist!
  • Schrijfkwaliteit
    5/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig