Skip to main content
Benny van der schaaf

Tv blunder

© Benny van der schaaf op 23.05.2023.

Het was de moeite niet waard. Vond het inhoudelijk een drama, waren de mannen niet op dreef, of kunnen ze simpelweg niet beter. Gijp, een nietszeggende Rutte fan, Derksen, zittend met een bek vol tanden, een gespreksleider die ook al niks te vertellen had. Ze waren de regie volledig kwijt. Rutte gaf gas, was geregeld niet bij te houden.
 
Was de eerste uitzending nog best het aankijken waard, dan was deze wel de flop van het jaar. Je kijkt ernaar uit, maar het enigste wat je uiteindelijk kan doen is wegzappen. Eerlijk is eerlijk, het niveau van Inside stelt mij de laatste weken zwaar teleur. Een ander belachelijk maken is daar niets nieuws, helaas lijkt het met de dag erger te worden. Hele makkelijke tv. Inhoudelijk springen ze van de hak op de tak, maar er ook wat wijzer van worden is er niet meer bij.
 
Dat Rutte daar zit snap ik wel, maar de vraag is of je dat als programma moet willen. De man krijgt toch een platform, om alles recht te lullen wat nog steeds krom is. Als, Renee, johan, Wilfred, al dachten, dat ze meer konden dan een mooi verhaal vertellen, zijn ze gisteren monddood gemaakt. Het team om Rutte heen is er natuurlijk niet voor niets. Niet dat onze Premier nou er zo goed op stond, maar met snel praten, de andere geen lucht geven, kom je ook een heel eind.
 
Terug kijken is absoluut niet verstandig, het is huilen met de pet op. Ik heb vroegtijdig eieren voor me geld gekozen, meer kwelling niet toegestaan. Eigenlijk is dat niet aan mij besteed, vooral bang om iets te missen, maar in dit geval was dat verstandig. Een veel betere film bevond zich op Netflix, al zaten er daar ook een paar droevige personages in.
 
 
 
 
 
 

 Geplande einddatum:

Nog hier te lezen tot:
22-05-2025

Hits

45 hits voor deze inzending

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt hieronder een reactie geven. Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Je kunt ook zelf meedoen aan een schrijfactiviteit!
 • Waardering voor deze inzending (Klik op het duimpje om te waarderen.)

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.